Don Quixote

Don Quixote

8.11.11

Όταν θέλω να σφυρίξω, σφυρίζω...

Πήγα και εγώ στη λέσχη όπως σχεδόν κάθε Δευτέρα, Ρουμάνικο ταινιάκι, ο τίτλος με προιδέαζε πως θα επρόκειτο για τη βιογραφία κάποιου διαιτητή επί Τσαουσέσκου, αλλά φευ.  Αντ'αυτού είδα μια συμπαθητική ταινία με πολύ ενδιαφέρουσα σκηνοθεσία, και σενάριο σχεδόν ανύπαρκτο που δε μου το βγάζετε από το μυαλό βασίστηκε στη φράση "Εγώ θέλω να πάω για καφέ με την Άννα" και πως να φέρουμε τις καταστάσεις έτσι, ώστε αυτή η φράση να ακουστεί απίστευτα παράλογη τη στιγμή που θα ειπωθεί. Πάντως ευχάριστη.
Όχι βέβαια τόσο ευχάριστη όσο το γλέντημα που ακολουθεί αυτές τις ώρες και μέχρι να βρεθεί ο ικανός άνδρας που θα ονομάζεται πρωθυπουργός, που θα σώσει τη χώρα από τη χρεωκοπία, θα φτάσει τα σύνορα της Ελλάδας ως την Ινδία και θα πάρει πρωτάθλημα με την ΑΕΚ. Αυτά το πρώτο 3μηνο μέχρι να πάμε σε εκλογές, μετά να δείτε χώμα θα πιάνει χρυσός θα γίνεται, αλλά όχι συνέχεια. τόσο ωστε να κάνει το χρυσό ευτελές μέταλλο και να καταστρέψει τους πλούσιους για να φέρει Σοσιαλισμο, και εν τέλει αναρχία. Ονόματα δίνουν και παίρνουν, Τσάκ Νόρις, Φράνκο Κοστάντζο, Σεμπάστιαν Λετο, Τζάαρεντ Λέτο, Μπομπ Σφουγγαράκης όλοι για διάφορους λόγους δείχνουν ικανοί να στελεχώσουν τη νέα κυβέρνηση. Το σημαντικό πάντως είναι να βρεθεί ο υπουργός ΠΡΟ.ΠΟ που θα διατάξει τους μπάτσους να σκοτώσουν τον κόσμο τη 17η Νοέμβρη που αναρωτιόταν και έγκριτος δημοσιογράφος της ΝΕΤ, το σουκου. Αυτό θα πει αδέκαστη δημοσιογραφία. Να καείς σκουλήκι μαζί με τα υπόλοιπα και στην κόλαση να κάνει πολύ κρύο.
Μ'αυτά και μ'αυτά πάντως δεν έχω προλάβει να τα πω καθόλου με μένα και είμαι σίγουρος πως αν τα καταφέρω θα βρω πολλούς λόγους να με βρίσω και να πέσω σε χειμερία κατάθλιψη, αλλά αυτά είναι τα καλά της κρίσης..Ανακαλύπτεις πόσοι μαλάκες υπάρχουν τριγύρω.Βέβαια να σηκώσεις το κεφάλι και κοιτάξεις, πιθανόν να δεις κάποιον να λέει το ίδιο και για σένα. No hard feelings.Όλοι ξέρουμε πως είναι αλήθεια. 
Χμ, αυτά για σήμερα. Δεν έχω ούτε κάτι έξυπνο ούτε κάτι εντυπωσιακό να πω. Απλά αυτά.
Θα ταν μια κάποια λύση...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου