Don Quixote

Don Quixote

9.1.14

Είπαν-Πάνος Θεοδωρίδης (ένα πολύ σημαντικό κείμενο είτε επιβεβαιωθεί, είτε όχι)

Τον παγιδεύουν, τον παγιδεύουν πάρα πολύ τον Σύριζα.

Και το ζήτημα είναι πως δεν δέχονται μύγα στο σπαθί τους.Φέρονται ως ντουρντουβάκια. Με σπαθί που είναι ραγισμένο. Οι Έλληνες ψηφοφόροι, στατιστικώς δεν μπορουν να καταλάβουν κατά 50% τι λεει ένας λογαριασμός ΔΕΚΟ, και είναι ικανοί κατά 40% να κατέβουν από την Μακρακώμη για να δουνε από κοντά τη Μενεγάκη. Δεν γνωρίζουν από πολιτικη και έχουν φοβίες. Μερικοί μη Συριζικοί,κυβερνητικοί ή βοηθοί τους, που έχουν αναλαβει εργολαβικώς την παραποίηση του λαικου ενδιαθετου, δουλεύουν στους εξής πυλωνες.

Βραδεία ανάκαμψη του ΠΑΣΟΚ με αποδοχή διαφόρων ενστάσεών του, όπως με το 25άρι, αφ΄ενός για να ηρεμήσουν οι ψηφοφόροι που απέμειναν, αλλα και για να μετατρέψουν μερικοι πασοκογενείς του Σύριζα το αφτί των σε παντόφλα. Προλαβαίνουν έως τον Μάιο να συνέλθουν;

Αν όχι, θα ετοιμάσουν συναισθηματική επιστροφή του εγγονού ΠΑΣΟΚ στην Οικογένεια. Δεν θα φέρει δραματικες ανασυστάσεις του εκλογικου σώματος, αλλα το Παιδί μπορεί να πείσει το 8% των συνελληνων πως εξαπατήθηκε και άλλοι φταίνε.Αρα η τάση προώθησης πασοκάδων προς τον Σύριζα θα επιβραδυνθεί.

Ο ένας Ξηρός στη Λαρισα και ο άλλος να παραβιάζει την άδειά του και ιστορίες με τις «γενιές των τρομοκρατών», είναι ασφαλίτικες δουλειές, άκρως αποδοτικές που εν Ελλάδι ακμάζουν τουλαχιστον από την εποχή του Τζουμπέ, και δεν ανακατεύω τους ρουφιάνους που έδρασαν το 1821. Όταν και όποτε βγαίνει Συριζαίος (επι των οποίων ο απλός λαός άρχισε να φοράει καπέλο ευμάρειας και απόψεις απροσγείωτες, ενώ του Τραγάκη είναι κομιλφό, μη γαμήσω) και λεει πως η Δημοκρατία πρέπει να είναι επιεικής, η Χ.Α και η Κυβέρνηση τσιμπάνε ποντάκια. Μη έξυπνων ανθρώπων, μη παραγωγικών και μη αποτελεσματικών,ποντακια αλλα σε αριθμο υπερτερουν των υπολοίπων και χρειάζονται για κυβέρνηση.

Πολλοί διανοούμενοι του Σύριζα φέρονται ωσάν χαζά παιδιά χαρά γεμάτα, με πληθος σάτιρας κατά του Πάσχου και του Μόσχου και του ενός και του άλλου, τους οποίους διαβάζουν 2 χιλιάδες άνθρωποι και συμφωνουν μαζί τους 150,23 κι αυτοί σπαλομπριζόλες. Λυκόσκυλα πέριξ μιάς χαμένης υπόθεσης. Το σφάγιο το έφαγαν ήδη οι ύαινες.

Με άκρα θλιψη έχω να πώ «κάντο όπως ο Μπέκαμ» βάζοντας στη θέση του Μπεκαμ τον Ανδρέα. Από την ανυπαρξία και τον ακτιβισμό σε κυβέρνηση, δεν υπάρχουν πολλοί δρόμοι.Πρέπει οι κλινικως αγράμματοι, τα στουπέτζια, οι μορφωμένοι που σείουν τα μαλακισμένα των πτυχία να το βουλωσουν τελεσιδίκως. Θέλει δουλειά αντιπολίτευσης, οργανωμένη και οι πρώτες εκλογές θα είναι οπωσδήποτε του Σύριζα. Αν πανε όπως πάνε, θα είναι οι τελευταίες τους. Δεν έχουν αφήσει δόλωμα για δόλωμα που τους ρίχνουν. Σε μερικες περιπτώσεις καταπίνουν και το αγκίστρι.


Μια εβδομάδα πριν τις Ευρωεκλογές (α) θα ανανήψει μέρος του ΠΑΣΟΚ (β) θα υπάρξει μίσος ενστόλων(και χαρά συνταξιούχων) εναντίον του Σύριζα (γ) «σύλληψη επικινδυνου τρομοκράτη» που αντιστοιχεί σε 5% μεταστροφή ψήφων υπέρ της «ησυχίας» και (4)ένα «σκανδαλάκι» με μπλεγμένον κάποιο Συριζιώτη. Εξάλλου, κι άλλοι θα υποφέρουν. Λχ, τον Λιάπη και το Λήντερ του το βγάλανε για να ενοχλησουν τον Καμμένο και το δικό του Ληντερ.

Χαιρετίσματα, κλωνάρια και λεβέντες μου, πως τους Αποστάτες τους μισούσαμε παραπάνω από τα δικά σας αρνητικά αισθήματα για την ΧΑ. Και νεκροί υπήρχαν, και αδικαίωτοι έμειναν εκείνοι οι αγώνες, παρά τα φτυσίματα και τις ρέχες. Και όλοι μετά,στη Χούντα, συγχωρέθηκαν. Με την απάτη του περισεύματος, θα μας χώσουν μια εικοσάρα δις «βοήθεια»που θα αποκλείει κάθε απαγκιστρωσή σας από την ευρωζώνη.Και μετά θα κυβερνήσετε, εάν ξεπεράσετε τις νάρκες, τα εμποδια και την υπνωτικη ναρκοληψία σας. Σα Λαμπράκηδες του 1964 κάνετε. Πούλμαν της Χαράς και ο Παπαδόπουλος να βάζει ζάχαρη σε τεπόζιτα στον Εβρο, αλλα από συναυλιες και δάκρυα, τίποτε άλλο. Αυτοί τα τανκς,εμείς τα τραγούδια. Ειδύλλια στον Κήπο των Αριστερών Συμβόλων.


Σκεφτήτε πρακτικά. Θα σαρώσετε με 35 και 38% στις πόλεις, αλλα χρειάζεστε τουλαχιστον 8-10% στην άλλη Ελλαδα, των χωριών και των κωμοπόλεων ,εκεί που έχετε εκλεγμένους βουλευτές 1200 σταυρών. Βάλτε κανέναν σοβαρό άνθρωπο από αυτους που οι κουκουρούκου ψηφοφόροι θεωρουν σοβαρους.Εδώ διαφέρετε από το ΠΑΣΟΚ, που μάζεψε το 1981 την σωρευμένη σιχασιά κατά της χουντας. Με Κανταφικούς!Με χουντικούς! Με τις δικες του συνιστώσες, πεταμένες έξω και να λενε «σακάτηδες»τους ανάπηρους από εκρηκτικά σαν τον Σάκη Καράγιωργά! Και τον Παναγούλη νεκρό! Και τα αρχεία της ΕΣΑ θαμμένα!Και πάλι τρέλαναν τον κόσμο με την τετραετία της ακυβερνησίας τους, επειδή ο Ανδρέας δανείστηκε και τους διπλασίασε τα μιστά! 

Ακόμη πιστεύετε πως θα νικησετε επειδή θα προσφέρετε Δημοκρατία; Θα νικησετε άν σας προσφέρουν οι ψηφοφόροι την ψήφο τους. Κι άς είναι διασαλευμένοι, άσχετοι ,πονηράντζες. Στο χέρι σας είναι ,ασκωντας την κατάλληλη πολιτική, να τους αλλαξετε, ή να μη σας ενοχλούν.

Μεγάλο άχτι έχετε να προσλάβετε πολιτικως ορθους ψηφοφόρους. Δεν πρόκειται. Δεν υπάρχουν.

Οσο γι΄αυτο που δεν πήγατε στις παράτες της Προεδρίας επειδή «ήταν γιά συναυλία», χαιρετίσματα πως οι Ευρωσκεπτικιστές κατουρήθηκαν απο τη χαρά τους που έχουν επιτέλους ηγεσία με τέτοιο πόθεν έσχες...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου