Don Quixote

Don Quixote

23.10.11

Περιμένοντας το FM 2012 part2


Περιμένοντας λοιπόν ακόμα αυτό το αναθεματισμένο FM2012, σε ένα άλλο μουντό απόγευμα Κυριακής, ο Παλαμάς του προηγούμενου ποστ μου θύμισε ένα από τα σημαντικότερα πολιτικά κείμενα της νεότερης ελληνικής ιστορίας. Ακούστε το, και είτε συμφωνείτε είτε όχι(δε συμφωνώ με την ατομική βία) θα το βρείτε πολύ ενδιαφέρον, και ίσως προφητικό.


Πάρα πολλές συζητήσεις για το τι συνέβει την Πέμπτη, ευθύνες να μετακινούνται παντού, το Κ.Κ.Ε να συμπεριφέρεται με το γαμημένο δημοκρατικό συγκεντρωτισμό του λες και κατέχει την απόλυτη αλήθεια (άσχετα αν μετά από 30 χρόνια θα ανασκευάζει και θα ζητάει συγνώμη), μυρωδίες Βάρκιζας, Χημείου και 1998, αναρχικοί να υιοθετούν ακροδεξιά ρητορία και να ανοίγουν βεντέτες και γενικά μια κατάσταση παράνοιας που δείχνει πως ο ευρύτερος προοδευτικός, συγκρουσιακός ή και επαναστατικός χώρος, όπου και να τον τοποθετεί ο καθένας μας βρίσκεται σε ένα συνεχόμενο σοκ, και δε ξέρει που παν τα 4, την ίδια ώρα που μες στη Βουλή περνιούνται αντεργατικά εκτρώματα που βάζουν ταφόπλακες στις ζωές μας. Καμιά λοιπόν πρωτοπορία δεν είναι ικανή να ηγηθεί αυτή τη στιγμή, γιατί ακόμα δεν έχει σταματήσει να ζαλίζεται από τις συνεχόμενες σφαλιάρες. Μοναδική πρωτοπορία ο λαός, ο οποίος όμως δε δείχνει σε θέση να συκρουστεί ακόμα, ίσως επειδή είτε προτιμά να πηγαίνει και να περιφρουρείται από τις αλυσίδες των κρανοφόρων του Κ.Κ.Ε νίωθοντας ασφαλής αλλά ακίνδυνος, ή ίσως επειδή προτιμά από την άλλη να αφήνει την "εργολαβία" της σύγκρουσης σε κρατικούς προβοκάτορες, μπάχαλους, αλλά και συνειδητοποιημένους αναρχικούς( φυσικά υπάρχουν πάρα πολλοί τέτοιοι), αντί να αποφασίσει να συγκρουστεί μαζικά Ο ΙΔΙΟΣ. Με μολότοβες και κυνηγητό στα στενά δε μπαίνεις στη Βουλή, ούτε βέβαια μπαίνεις περιφρουρώντας την . Οι ευθύνες του λαού είναι τεράστιες, και καιρός να τις αναλάβει. Μαζευτήκαμε στις πλατείες, κάναμε το ομαδικό μας γκρουπ θέραπυ, την πλάκα μας, γνωρίσαμε και γκομενάκια. Τώρα σκασμός και τα κεφάλια μέσα γιατί είναι ώρα για δράση. Όποιος δεν το βλέπει αυτό καλύτερα να πάει σπίτι του, ξεκάθαρα πράγματα. Καλό σας μουντό απόγευμα Κυριακής.

ps: Respect στους οπαδούε του Π.Α.Ο που δεν κατέβασαν το πανό ακόμα και αν απειλήθηκε με διακοπή ο αγώνας, ακόμα και αν μετά συνελήφθησαν και έφαγαν ξύλο από τα "Δημοκρατικά" μας ΜΑΤ. "Κάτω από τα κράνη σας έχετε σκατά, τι να καταλάβετε από λεφτεριά!!!!!"




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου